Missió Comercial a Polònia, Txèquia i Eslovàquia

Missió Comercial a Polònia, Txèquia i Eslovàquia

23 maig, 2022 | 12:00 am 27 maig, 2022 | 12:00 am

Missió presencial o virtual

Polònia Són moltes les raons per considerar Polònia un país atractiu. La primera de totes és que té un mercat en expansió i una economia estable. D’altra banda, gràcies al seu mercat domèstic, amb més de 38 milions d’habitants, Polònia és, amb diferència, el principal mercat d’Europa Central. A més, la seva situació al centre d’Europa pot esdevenir estratègica i clau per a les comunicacions transeuropees, amb una població de 250 milions en un radi de 1.000 km.

República Txeca País d’Europa Central amb una superfície 78.866 km2, fa frontera amb Àustria, Alemanya, Polònia i Eslovàquia. Població: 10,5 milions de persones. La República Txeca atrau els inversors gràcies a la seva situació estable, baixa inflació, relativament baixos costos de mà d’obra i personal altament qualificat. Els sectors claus i prioritaris en aquest país són: automoció, aeronàutica, maquinària, Life Sciences, IT, nanotecnologies i shared services.

Eslovàquia País d’Europa Central amb una superfície 40.035 km2, fa frontera amb la República Txeca, Hongria, Polònia i Ucraïna. Població: 5,4 milions de persones. Eslovàquia és un dels líders a nivell mundial en el sector de l’automoció; la producció anual de vehicles s’acosta a més d’un milió de cotxes. Altres sectors de gran importància al país són: maquinària, química, electrotècnica, fusta, alimentació, aeronàutica i SCC (shared services centres).


SERVEIS INCLOSOS EN LA MISSIÓ
·        Webinar informatiu sobre les oportunitats de negoci a Polònia, Txèquia i Eslovàquia realitzat per l’Oficina d’ACCIÓ a Varsòvia.
·        Avaluació dels requeriments de les empreses.
·        Reunió prèvia amb l’Oficina d’ACCIÓ a Varsòvia per avaluar les possibilitats d’èxit de la participació, i l’evolució dels negocis a destí.
·        Informació sobre mercat de destí, Estudis de mercat disponibles, Estadístiques de comerç exterior personalitzades pels productes de l’empresa i Informacions pràctiques.
·        Agenda de negocis presencial o virtual. Les reunions es portaran a terme amb la supervisió de l’ Oficina d’ACCIÓ a Varsòvia i l’entitat.
·        Assessorament especialitzat i seguiment personalitzat.
Valoració de les accions de seguiment un cop realitzada la missió.


DESPESES DE PARTICIPACIÓ
Les despeses de participació son les següents.
·Cost per agenda personalitzada virtual a Polònia Txèquia i Eslovàquia : 800€/agenda en un mercat presencial + 400€ per mercat addicional o 600€/agenda en un mercat virtual + 300€ per mercat addicional.
·Quota d’inscripció: 395€ (+IVA) . (per a empreses No associades 450€ +IVA)


NORMES GENERALS D’INSCRIPCIÓ A LA MISSIÓ
1.  En el moment de fer la inscripció cal presentar la següent documentació:
a.- Formulari d’inscripció emplenat, que trobareu a http://www.plametall.cat/inscripciomissio.asp?id=1677
b.- Comprovant de l’ingrés o de la transferència bancària per un import de 395,00€ (+ IVA)  o 450,00€ (+ IVA)   en cas d’empreses no associades, al nº de compte UPM ES04 2100 3290 4725 0003 6153  en concepte de quota d’inscripció (a l’hora de fer la transferència indiqueu “MISSIÓ VIRTUAL A POLÒNIA, TXEQUIA I ESLOVÈNIA  2022). Aquest import es retornarà automàticament a les empreses que no siguin finalment seleccionades i serà retingut en el cas d’empreses que renunciïn a la seva participació un cop s’hagi iniciat la preparació de les agendes de contacte.
2. L’empresa es compromet a mantenir les entrevistes de treball que s’hagin programat d’acord amb la informació i les instruccions rebudes.
3. Les despeses addicionals, com per exemple la contractació d’un intèrpret, aniran a càrrec de l’empresa.

Per a sol·licitar més  informació al tel. 93 745 78 10 –  gemma.cano@plametall.cat