Missió Comercial a Costa d’Ivori i Senegal

Missió Comercial a Costa d’Ivori i Senegal

10 maig, 2022 | 12:00 am 20 maig, 2022 | 12:00 am

Nou format híbrid (presencial ó virtual), en les missions comercials.

Recuperem la presencialitat en les missions comercials internacionals després de gairebé dos anys.

Conscients de la importància de trepitjar el terreny i de la rellevància que té en molts països el cara a cara, hem optat aquest 2022 per tornar a programar les missions comercials en format presencial per a les empreses que ho sol·licitin, tot i donar l’opció de fer-les de manera virtual si l’empresa ho demana o si les restriccions de la Covid-19 ho aconsellen.

La missió comercial a Costa d’Ivori i Senegal, es portarà a terme del 16 al 20 de maig de 2022.

La preparació de les agendes la realitzaran la oficina d’INAFRICA.

INFORMACIÓ PAÍS

Costa d’Ivori i Senegal estarien entre els mercats africans amb més oportunitats per a les empreses catalanes dins d’una regió, Àfrica Occidental, que aplega disset països amb 340 milions d’habitants, i que en els darrers anys ha experimentat un creixement econòmic entre el 6 i el 8%, actualment hi ha en aquesta zona geogràfica un pla de lliure comerç que afavoreix la distribució de productes catalans.

Dos dels trets més importants per tenir en compte aquests països com a possibles socis o distribuïdors de les empreses d’aquí són la relativa proximitat i l’escassa saturació del mercat. Una altre avantatge, aquest conjuntural, és la baixa afectació que la pandèmia de Covid-19 està tenint sobre la població africana, cosa que fa que l’economia local ara mateix estigui funcionant amb plena normalitat.

SERVEIS INCLOSOS EN LA MISSIÓ

  • Webinar informatiu sobre les oportunitats de negoci a Costa d’Ivori i Senegal realitzat per el consultor d’INAFRICA.
  • Avaluació dels requeriments de les empreses.
  • Reunió prèvia amb el consultor d’INAFRICA per avaluar les possibilitats d’èxit de la participació, i l’evolució dels negocis a destí.
  • Informació sobre mercat de destí, Estudis de mercat disponibles, Estadístiques de comerç exterior personalitzades pels productes de l’empresa i Informacions pràctiques.
  • Agenda de negocis presencial o virtual. Les reunions es portaran a terme amb la supervisió del consultor d’INAFRICA i l’entitat.
  • Assessorament especialitzat i seguiment personalitzat.
  • Valoració de les accions de seguiment un cop realitzada la missió.

ESPESES DE PARTICIPACIÓ

Les despeses de participació son les següents.

  • Cost per agenda personalitzada  a Costa d’Ivori i Senegal : 850€/agenda Costa d’Ivori: 925€ Senegal.
  • Quota d’inscripció: 395€ (+IVA) . (Per a empreses No associades 450€ +IVA)

NORMES GENERALS D’INSCRIPCIÓ A LA MISSI

  1. En el moment de fer la inscripció cal presentar la següent documentació:

a.- Formulari d’inscripció emplenat, que trobareu a: http://www.plametall.cat/inscripciomissio.asp?id=1676

b.- Comprovant de l’ingrés o de la transferència bancària per un import de 395,00€ (+ IVA)  o 450,00€ (+ IVA)  en cas d’empreses no associades, al nº de compte CMES19 0081-0900-81-0001950096 en concepte de quota d’inscripció (a l’hora de fer la transferència indiqueu “MISSIÓ A COSTA D’IVORI I SENEGAL  2022). Aquest import es retornarà automàticament a les empreses que no siguin finalment seleccionades i serà retingut en el cas d’empreses que renunciïn a la seva participació un cop s’hagi iniciat la preparació de les agendes de contacte.

2. L’empresa es compromet a mantenir les entrevistes de treball que s’hagin programat d’acord amb la informació i les instruccions rebudes.

3. Les despeses addicionals, com per exemple la contractació d’un intèrpret, aniran a càrrec de l’empresa.

Per a més informació contacteu amb la Gemma Cano al telèfon 937457810 o per correu electrònic a gemma.cano@plametall.cat