Missions Comercials Missió comercial a Colòmbia i Brasil

Missió comercial a Colòmbia i Brasil

3 octubre, 2022 | 12:00 am 7 octubre, 2022 | 12:00 am

Informació del país

Colòmbia

Les Institucions Internacionals preveuen un balanç econòmic molt positiu per al país, del qual Espanya és un dels 10 proveïdors més importants.

Tots els informes coincideixen que, després de la pandèmia, Colòmbia presentarà una expansió econòmica elevada, segons l’FMI i l’OCDE, respectivament. Pel que Colòmbia serà una de les economies amb més creixement a Amèrica Llatina, dada avalada pels últims informes del Banc Mundial. I, per tant, presentarà oportunitats de negoci rellevants per a l’empresari del nostre país.

D’altra banda, el Ministeri d’Hisenda de Colòmbia preveu que per a l’any 2022 el PIB de Colòmbia creixerà un 4,3%; el 2023, un 3,8%; el 2024 un 3,5% i es mantindrà sobre el 3,3% fins a l’any 2030.

Brasil

Tot i els efectes de la pandèmia, el Banc Central del Brasil ha millorat les seves previsions respecte al PIB i ha elevat la previsió de creixement per al 2022 al 4,6%. Amb tot, malgrat la crisi econòmica i sanitària que afecta el Brasil i la resta del món, continuen detectant-se fonts d’oportunitat, recollides al PASE del Brasil, entre les quals destaquen Màquines eina i béns d’equip, programes d’inversió en infraestructures especialment en maquinària d’alt contingut tecnològic, a la demanda dels quals no poden donar resposta els productors nacionals; Sector de l’automoció: Brasil és un dels principals països consumidors i fabricants d’automòbils, cosa que genera oportunitats importants; Sector agrícola: hi ha oportunitats en maquinària agrícola, sistemes de reg i fertilitzants, sempre que no es trobin disponibles al Brasil.

Serveis inclosos

 • Webinar informatiu sobre les oportunitats de negoci a Colòmbia i Brasil realitzat per l’Oficina d’ACCIÓ a  cada país
 • Avaluació dels requeriments de les empreses.
 • Reunió prèvia amb l’Oficina d’ACCIÓ a  cada país per avaluar les possibilitats d’èxit de la participació, i l’evolució dels negocis a destí.
 • Informació sobre mercat de destí, Estudis de mercat disponibles, Estadístiques de comerç exterior personalitzades pels productes de l’empresa i Informacions pràctiques.
 • Agenda de negocis presencial o virtual. Les reunions es portaran a terme amb la supervisió de l’ Oficina d’ACCIÓ a cada país i l’entitat.
 • Assessorament especialitzat i seguiment personalitzat.
 • Valoració de les accions de seguiment un cop realitzada la missió.

Despeses de participació

Les despeses de participació son les següents.

 • Cost per agenda personalitzada a Colòmbia i Brasil :
  • 800€/agenda en un mercat presencial + 400€ per mercat addicional.
  • 600€/agenda en un mercat virtual + 300€ per mercat addicional.
 • Quota d’inscripció: 395€ (+IVA) . (Per a empreses No associades 450€ +IVA)

Normes generals d’inscripció a la missió

 1. En el moment de fer la inscripció cal presentar la següent documentació:

a.- Formulari d’inscripció emplenat, que trobareu a: http://www.plametall.cat/inscripciomissio.asp?id=1682

b.- Comprovant de l’ingrés o de la transferència bancària per un import de 395,00€ (+ IVA)  o 450,00€ (+ IVA)  en cas d’empreses no associades, al nº de compte UPM ES04 2100 3290 4725 0003 6153 en concepte de quota d’inscripció (a l’hora de fer la transferència indiqueu “MISSIÓ A COLÒMBIA I BRASIL 2022). Aquest import es retornarà automàticament a les empreses que no siguin finalment seleccionades i serà retingut en el cas d’empreses que renunciïn a la seva participació un cop s’hagi iniciat la preparació de les agendes de contacte

2. L’empresa es compromet a mantenir les entrevistes de treball que s’hagin programat d’acord amb la informació i les instruccions rebudes.

3. Les despeses addicionals, com per exemple la contractació d’un intèrpret, aniran a càrrec de l’empresa.  

Per a sol·licitar més  informació: Tel. 93 745 78 10 –  gemma.cano@plametall.cat