Informació sectorial i econòmica Situació de les dones al sector del metall a Catalunya

Situació de les dones al sector del metall a Catalunya

Des de la Cecot amb la col·laboració del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya hem posat en marxa una sèrie d’actuacions per elaborar una diagnosi sobre la situació de les dones al sector del metall:

Enquesta

S’ha elaborat una enquesta que s’estructura en quatre blocs: formació, ocupació, necessitats i seguretat per conèixer les percepcions de les dones que treballen en aquestes indústries. Agrairíem que poguéssiu emplenar-la per tenir una bona massa crítica per fer l’estudi.  Més informació

Acollir visites escolars

Amb l’objectiu d’augmentar les vocacions industrials de nenes i noies vers el sector metal·lúrgic, voldríem coordinar visites escolars a la teva empresa. Per això, voldríem conèixer si la teva empresa s’acolliria a aquest oferiment. Si és així, envia’ns un correu a personaitreball@cecot.org manifestant el teu interès i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Aquesta manifestació d’interès no us compromet a atendre un volum de visites i alumnes determinat, simplement manifesta el vostre suport a la iniciativa.

Formació en línia per les guies de les visites escolars

També us informem d’una formació en línia adreçada a les dones professionals de les empreses que vulguin fer de guies per a les visites escolars. La formació, impartida pel mateix Departament d’Igualtat i Feminismes, es durà a terme el pròxim el 23 de novembre sota el nom “Perspectiva de gènere per a empreses en el marc del programa: La indústria s’obre a l’escola amb perspectiva de gènere”. Si hi esteu interessats, les inscripcions s’han de fer en aquest enllaç