Informació sectorial i econòmica Programa “Conversa amb els nostres delegats”

Programa “Conversa amb els nostres delegats”

Un any més obrim la convocatòria del Programa “Conversa amb els nostres delegats”,  i us oferim un màxim de tres converses gratuïtes per videoconferència de 30 minuts amb els nostres delegats a tot el món, per tal de contrastar la informació dels mercats objectius i realitzar els serveis personalitzats que necessiteu.

Xarxa de delegats als 20 principals mercats objectiu.

Els nostres delegats repartits per tot el mon es posen a disposició  de les empreses  per mantenir l’activitat internacional.

Els delegats potencien i flexibilitzen els seus serveis per adaptar-se a les necessitats de les empreses treballant des dels mercats internacionals objectiu, oferint a les empreses informació directa i la capacitat per poder fer gestions en els seus mercats d’interès.

A través del programa “Conversa amb els nostres delegats”, podreu accedir a:

  1. Informació contrastada des del país sobre la situació del mercat a través dels nostres experts en cada país.
  2. Recerca de nous proveïdors, que degut a les dificultats, retards i encariment dels subministraments dels mercats asiàtics pugueu necessitar.
  3. Realitzar gestions puntuals amb empreses, administratives o duaneres al país objectiu a través dels nostres delegats.
  4. Realitzar una selecció contrastada d’agents, distribuïdors o importadors del seu producte en els mercats escollits, i preparació d’ entrevistes virtuals amb els contactes seleccionats per a l’empresa.
  5. Altres serveis personalitzats.

Per tal de sol·licitar les converses caldrà que empleneu un màxim de 3 sol·licituds a través dels links per a cada país, o a través de www.plametall.cat

Per a més informació: eloy.mendez@plametall.cat o al telèfon 93 745 78 10.