Informació sectorial i econòmica Webinar: “Jornada Oportunitats a Israel”

Webinar: “Jornada Oportunitats a Israel”

ISRAEL

Amb un creixement econòmic del 3,4%, Israel presenta unes bones condicions de mercat pels productes i serveis d’empreses catalanes. El país ofereix oportunitats de negoci en sectors com el vehicle connectat, la salut i els equipaments mèdics, l’alimentació o les energies renovables, entre d’altres.

Les vendes de Catalunya a Israel s’han situat l’any 2020 als 439 milions d’euros. Catalunya hi exporta principalment vehicles (22,3%), aparells i material elèctric (8,7%) i plàstics (8,7%). Més de 2.400 empreses catalanes van exportar a Israel el 2020, de les quals, prop d’un miler, ho fan de manera regular

Ponent: Anat Calif, directora oficina VSI a Israel

Data: dijous, 27 d’octubre de 2022

Hora: de 9h30 a 10h30

Inscripció: http://www.plametall.cat/inscripciojornada.asp?id=1707

Webinar gratuït prèvia inscripció. El dia anterior s’enviarà el link a zoom per assistir al acte.