Informació sectorial i econòmica Webinar: “Oportunitats de negoci a l’Índia”

Webinar: “Oportunitats de negoci a l’Índia”

Per què l’Índia?

L’Índia és el sisè país més gran del món, i el segon en població, amb més de 1.300 milions d’habitants. Això el converteix en un gran mercat potencial molt gran per a l’exportació i la inversió estrangera.

L’economia de l’Índia té unes de les taxes de creixement més elevades del món, que l’han convertit en la sexta potència mundial tot i les grans desigualtats econòmiques que persisteixen. També té molt personal qualificat per exemple en les àrees de  tecnologia, informació o biotecnologia. El coneixement de l’anglès és un altre factor que facilita els negocis.

Ponent: Gonzalo Alfonso Navarro Hernández. Consejero Económico y Comercial de la Oficina Comercial de Nueva Delhi.

Data: dijous, 15 de setembre de 2022

Hora: de 9h30 a11h

Inscripció: http://www.plametall.cat/inscripciojornada.asp?id=1746

Webinar gratuït prèvia inscripció. El dia anterior s’enviarà el link a zoom per assistir al acte.