Informació sectorial i econòmica Medi ambient i Energia

Medi ambient i Energia

Sistema Informació Responsabilitat Medioambiental (SIRMA)

Des de Confemetal ens informen que el MITERD ha posat en funcionament el Sistema d’Informació de Responsabilitat Mediambiental (SIRMA), que està disponible a través del següent enllaç: Accés a SIRMA

 

SIRMA recull tota la informació relativa a la normativa de Responsabilitat Mediambiental, així com de les eines i documents desenvolupats per facilitar-ne la implementació a Espanya. Amb la seva entrada en funcionament s’han desenvolupat noves funcionalitats que permeten la interconnexió de les eines ARM, IDM i MORA, que permeten crear un projecte global que guia l’operador en el procés de determinació de la garantia financera obligatòria.

Més informació a continuació: