Informació Internacionalització Programa de Cupons a la Internacionalització 2022

Programa de Cupons a la Internacionalització 2022

Vols contractar serveis a la internacionalització, amb un ajut del 100% del seu cost?

ACCIÓ obrirà pròximament una nova convocatòria del programa de Cupons a la Internacionalització 2022 que es preveu s’exhaureixin ràpidament.

Aquest programa  us permet contractar serveis professionals d’experts en diversos àmbits, oferts per proveïdors acreditats per la nostra entitat, que al mateix temps està acreditada per ACCIÓ, amb un ajut del 100% del seu cost.

Si has de posar en marxa un projecte d’iniciació a l’exportació o vols consolidar-la, vas exportar menys del 25  de la teva facturació al 2021, i vas facturar més de 100.000€ el 2021, pots accedir als següents programes. L’ajut és del 100% del cost dels serveis.

  • Desenvolupar amb tu el pla de promoció internacional de la teva empresa, que et permetrà seleccionar els productes i serveis, els països on tens més oportunitats, per quin canal has de vendre els teus productes o serveis, identificar potencials clients, etc. Ajut màxim 2.500€
  • Subcontractació Export Manager, per fer recerques d’agents, distribuïdors o clients, consolidació de xarxes, etc. Ajut màxim 8.000€

Si has de posar en marxa un projecte de màrqueting digital internacional, tens la web en un idioma estranger (anglès o un altre), vas facturar més de 100.000€ al 2021, i tens fet o pots fer un Pla de Promoció Internacional, pots accedir al següent programa. L’ajut és del 100% del cost dels serveis.

  • Elaborar un pla de Màrqueting Digital Internacional, que permeti buscar Leeds a través de canals digitals. Implementar e-commerce o accedir a market-places. Ajut màxim 6.000€

Demana pressupost per als serveis que t’interessi i recorda que el 100% està subvencionat per ACCIÓ, la nostra entitat es pot encarregar de la gestió de l’ajut.

Els ajuts són limitats i es preveu que s’exhaureixin ben aviat. Cal demanar-los al més aviat possible.

Formulari d’inscripció: http://www.plametall.cat/inscripcioiniciacio.asp?id=1700

Per a més informació contacteu amb la Gemma Cano al telèfon 937457810 o per correu electrònic gemma.cano@cecot.org