Informació Internacionalització Webinar “La França de la Postpandèmia”

Webinar “La França de la Postpandèmia”

El pròxim dimecres 16 de febrer de 9h30 a 10h30 s’ha organitzat el webinar “La França de la postpandèmia” on la Isabel García, gerent a Barcelona Export, explicarà com ha evolucionat el mercat francès i quines noves oportunitats ofereix, aconsellant-te com vendre ràpidament en aquest mercat.

França és un mercat proper, amb gran capacitat de compra, i que valora la nostra capacitat industrial, és, per tant, una bona oportunitat per començar o consolidar la vostra internacionalització.  Tanmateix, no sempre és fàcil, ja que sovint les empreses no disposen del personal preparat per fer-ho, o amb el temps per dedicar-hi, i necessiten un ajut extern per accelerar el procés.

Nosaltres et podem ajudar, i aconsellar-te la millor opció adequada a les necessitats de la teva empresa.

Al mateix temps el mercat francès ha evolucionat durant la situació de pandèmia, i ofereix noves oportunitats en aquesta situació de postpandèmia.  

Per això que hem organitzat un webinar per explicar-te com fer-ho i aconsellar-te com començar a vendre ràpidament en el mercat francès.

PONENT: Isabel Garcia. Gerent a Barcelona Export, consultoria internacional especialitzada a ajudar a les empreses en la seva internacionalització, acreditada per ACCIÓ.

Data: dimecres, 16 de febrer de 2022

Hora: de 9h30h a 10h30

Inscripció:http://www.plametall.cat/inscripciojornada.asp?id=1695

Webinar gratuït prèvia inscripció. El dia anterior s’enviarà el link a zoom per assistir a l’acte.