Informació Internacionalització Jornada Oportunitats de Negoci a Croàcia, Eslovènia i Hongria

Jornada Oportunitats de Negoci a Croàcia, Eslovènia i Hongria

El pròxim 9 de febrer de 9h30 a 10h30 s’ha organitzat una jornada virtual, on en Jorge Salgado Director de l’oficina d’ACCIÓ a Budapest donarà a conèixer les oportunitats de negoci a Croàcia, Eslovènia i Hongria.

Les empreses interessades en la jornada podeu inscriure-us aquí.

Per a més informació contacteu amb la Gemma Cano a través del telèfon 937457810 o per correu electrònic a gemma.cano@plametall.cat.

Per què Croàcia, Eslovènia i Hongria?

Croàcia. El sector alimentari és el més important de la indústria manufacturera croata, i generen oportunitats de negoci per a les empreses de maquinària agrícola i equipament per a la indústria agroalimentària. Al voltant del 90% de la demanda d’equipament mèdic se satisfà mitjançant la importació, que va registrar un augment durant els últims anys.

Eslovènia vol esdevenir un hub logístic per a empreses internacionals interessades a introduir-se en el mercat de la UE. Està modernitzant el ferrocarril i les carreteres i millorant les instal·lacions logístiques i de transport. La indústria de paper i cartó té molt de recorregut a Eslovènia, amb un teixit industrial potent que li dóna suport, ja que el 60% del territori són boscos.

Hongria  per la seva ubicació geogràfica, l’alta tradició industrial, el menor cost relatiu de la seva mà d’obra respecte a l’Europa Occidental i el baix índex de desocupació, els situen com a mercats referents amb gran potencial per als negocis. Les inversions directes cap aquest país per part de les empreses estrangeres ha estat contínua, fet que ha contribuït a la modernització i optimització del seu sistema productiu.