Informació sectorial i econòmica L’economia circular en el sector del metall: la sostenibilitat com a palanca d’innovació i competitivitat

L’economia circular en el sector del metall: la sostenibilitat com a palanca d’innovació i competitivitat

JORNADA

L’economia circular en el sector del metall:

La sostenibilitat com a palanca d’innovació i competitivitat

Els reptes ambientals com el canvi climàtic, l’escassetat i conseqüent encariment dels recursos presents en l’economia (materials, aigua i energia), i una creixent conscienciació sobre la producció i el consum responsable entre empreses i ciutadans, estan motivant la inclusió de la sostenibilitat en les estratègies empresarials, models de negoci, i disseny de productes i serveis. És una transició imparable.

Has llegit aquestes afirmacions abans i intueixes que són certes, però no visualitzes com podries incorporar l’economia circular en el teu entorn empresarial?

El Centre Metal·lúrgic i l’Associació Àmbit B30 uneixen forces per a organitzar una sessió formativa sobre el potencial de l’economia circular en el sector del metall dins del marc del projecte XAC B30 (Xarxa d’Acció Circular a l’Àmbit B30).

Què us espera?

Al llarg de la sessió donarem resposta a qüestions d’interès per al conjunt d’empreses que ens acompanyin: Què és l’economia circular?, Perquè és important per a la meva empresa?,

Com pot aplicar-se en el sector del metall? Us presentarem els conceptes clau, us mostrarem casos d’implementació reals, i us donarem l’espai perquè compartiu les vostres visions.

Us convidem a que aprofiteu aquesta trobada per a informar-vos, inspirar-vos, i posar les vostres realitats i necessitats sobre la taula. Quants més siguem, més enriquidora i productiva serà la sessió!

Data: 15 de juny de 2021

Hora: de 9.30 a 11.00 h.