Informació sectorial i econòmica Nuclis de recerca industrial i desenvolupament experimental en projectes d’economia circular

Nuclis de recerca industrial i desenvolupament experimental en projectes d’economia circular

El 21 d’abril s’ha publicat al DOGC la RESOLUCIÓ EMC/1083/2021, de 13 d’abril, per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2021 de la línia de subvencions a nuclis de recerca industrial i desenvolupament experimental que incentivin la realització d’activitats de recerca industrial i desenvolupament experimental en projectes d’economia circular, específicament en l’àmbit dels residus.

Per a més informació sobre la convocàtoria, cliqueu aquí*

 

 

 

*Recordeu que per accedir a les circulars dels assessors heu d’estar registrats al web.

Com us podeu registrar?

Accedint el web www.cecot.org a l’apartat Registre, posa el NIF de l’empresa, recorda que si no sou socis de la Cecot, no podreu accedir. Després de posar el NIF us demanarà el vostre DNI, Nom i Cognoms i una adreça de correu electrònic, escriviu la paraula de pas que vulgueu i ja estareu registrats.