Ofertes i demandes industrials Ofertes i demandes industrials nº 913

Ofertes i demandes industrials nº 913

913) L’àrea Supplier Search Service d’ACCIÓ, l’Agència Catalana per a la competitivitat, informa a la UEM que recentment les seves oficines a Moscou i Tòquio han estat contactades per una empresa bielorussa i una empresa japonesa que tenen interès en contactar proveïdors segons es descriu a continuació:

Oportunitat 1 – empresa bielorussa

Empresa bielorussa fabricant i exportador d’equipaments de control hidràulic com engranatges de direcció, bombes de direcció, cilindres hidràulics, així com productes forjats de metalls ferrosos per al sector de l’automoció busca nous proveïdors. L’empresa participa activament al programa estatal de renovació de la capacitat productiva i vol incorporar nous proveïdors de maquinària eina. Es disposa d’informació tècnica en detall i planells (en rus i en anglès).

Descripció en anglès de la maquinària que busquen:

CNC lathe. Pieces to be processed: screws

CNC milling and turning (turning and milling) machining center. Pieces to be processed: spools.

CNC lathe. Pieces to be processed: shaft, bipod shaft, rods

Descripció en català de la maquinària que busquen:

Torn CNC. Peces a processar: cargols

Centre de mecanitzat de fresat i tornejat CNC (tornejat i fresat). Peces a processar: bobines.

Torn CNC. Peces a processar: eix, eix bípode, varetes

Oportunitat 2 – empresa japonesa

Empresa japonesa importadora i distribuïdora d’encunys i màquines de troqueladores/estampadores busca:

  • proveïdors de Carbon fiber Grippers  i Hot stamping Grippers per al sector d’automoció.
  • proveïdors de peces estàndards de encuny (troquel) per al sector de l’automoció parts estàndard d’estampació. Peces encunyades de xapa d’acer per body-in-white: pis d’automòbil, sostre, porta, capó, cofre, maleter i porta darrera etc.

 

Si la seva empresa està interessada en respondre a algun d’aquests perfils, pot enviar-nos correu electrònic a gremimetall@cecot.org indicant Nom empresa, persona de contacte, càrrec, e-mail, telèfon, adreça i web i ho farem arribar a ACCIÓ per tal de fer-li arribar informació detallada i posar-lo en contacte directe per tal que pugui explorar aquesta oportunitat.