Formació obligatòria en PRL del sector del Metall

Formació obligatòria en PRL del sector del Metall

  • L’obligatorietat de formar els professionals del sector va entrar en vigor el passat dia 1 d’octubre de 2017 amb la publicació del II Conveni Col.lectiu Estatal de la Indústria, Tecnologia i Serveis del Sector del Metall (CEM).
  • La data límit per a formar a tots/es els treballadors/es és, com a màxim, de 3 anys a comptar des de l’1/10/2017, i a raó de com a mínim una 1/6 de la plantilla cada semestre.
  • Cecot és entitat acreditada per impartir els continguts en materia de Prevenció de Riscos Laborals en els cursos específics del sector amb número d’expedient M0305180245.

 

Amb la publicació d’aquest conveni s’ha creat un sistema de formació específica i obligatòria en Prevenció de Riscos Laborals, així com un sistema d’acreditació per a tots/es els treballadors/es del sector, la targeta professional del metall. Aquesta acreditació representa un avanç significatiu en les relacions que s’establiran entre les empreses i els seus treballadors/es.

La formació es podrà realitzar a les instal.lacions de Cecot, o bé adaptada a les necessitats de cada empresa i realitzant-la a mida a les pròpies

Més informació.

Inscripció.