Informació Internacionalització Converses amb els delegats internacionals

Converses amb els delegats internacionals

En un context de pandèmia mundial en el què viatjar no és una opció, els nostres delegats repartits per tot el món es posen a disposició de les empreses per mantenir l’activitat internacional.

Els delegats potencien i flexibilitzen els seus serveis per adaptar-se a les necessitats de les empreses. La pandèmia de l’Covid-19 ha deixat en suspens el calendari d’esdeveniments internacionals de promoció en tots els sectors d’activitat. No obstant això, el treball en els mercats internacionals continua i les empreses necessiten informació directa i poder fer gestions en els seus mercats d’interès.

Us oferim la possibilitat de mantenir un màxim de 3 videoconferències gratuïtes, de fins a 30 minuts, amb els experts de la nostra xarxa de delegats distribuïts en els principals mercats del món per resoldre els vostres dubtes o contrastar la seva opinió sobre un mercat determinat.

Més informació i calendari de converses.

Per tal de sol·licitar les converses caldrà que empleneu un màxim de 3 sol·licituds a través dels links per a cada país o a través de www.plametall.cat.