Recull de premsa Demanem als partits diàleg i entesa per reprendre les grans reformes pendents després del 21D

Demanem als partits diàleg i entesa per reprendre les grans reformes pendents després del 21D

Des de la patronal Cecot hem recordat als diferents candidats/es de les eleccions al Parlament de Catalunya les propostes empresarials que el nou Govern hauria de tenir en compte per recolzar la promoció econòmica del país.

Des del sector empresarial esperem dels candidats/es de totes les forces polítiques que s’expressin i debatin amb arguments les seves propostes, raonant i contrastant dades i opinions.

L’excepcionalitat del context econòmic, social i polític que està vivint Catalunya marcarà el desenvolupament de les eleccions del proper dijous. Tanmateix, aquesta excepcionalitat no ha de ser motiu perquè una entitat com la Cecot deixi de fer arribar les seves propostes i reivindicacions empresarials als representants de les diferents forces polítiques que opten a les Eleccions al Parlament de Catalunya.
Cal que, independentment del context polític resultant, des de la Cecot continuem reclamant a tots els candidats que cerquin i arribin al màxim d’acords possibles que beneficiïn el desenvolupament econòmic i empresarial, tenint present la cohesió social com una peça fonamental i necessària per enfortir la nostra societat del benestar.
Sigui quin sigui el resultat del 21D, a la Cecot hem demanat als diferents partits polítics que posin per davant dels seus programes electorals, o com a primer punt d’aquests, el diàleg i l’entesa com a eines per treballar en favor de la promoció empresarial i econòmica del país per poder enfortir la nostra societat.