Sessions tècniques 3r INDUSTRIAL MEETING

3r INDUSTRIAL MEETING

Trobada empresarial de referència de la indústria a Catalunya

Barcelona, 5 d’octubre de 2017

L’Industrial Meeting d’enguany reunirà empresaris i directius representants de tots els sectors productius per debatre al voltant de la Indústria 4.0 i la incorporació d’aquesta tendència en les seves estratègies corporatives. S’exposaran les oportunitats que pot oferir aquest nou sistema de producció, basat en instal·lacions connectades que actuen de manera autònoma i flexible, per fer front a la indústria del futur i al procés dinàmic d’adaptació que s’està experimentant.

En aquesta ocasió, aprofitant el marc del IoT Solutions World Congress, es complementaran les habituals taules rodones d’empresaris i directius, amb visites guiades per a aquells que estiguin interessats en conèixer in situ les últimes innovacions i tendències presentades en el congrés.

INSCRIPCIÓ GRATUITA

L’IoT Solutions World Congress, se celebrarà del 3 al 5 d’octubre a la Fira Barcelona Gran Via, i Foment del Treball, com entitat Ambaixadora de l’event, obsequia als seus membres, com la UEM, amb un descompte del 50%  del Congress Pass amb el següent codi 526E24AF.   Registra’t aquí

MÉS INFORMACIÓ