Sessions tècniques 28 setembre : Es pot innovar en el tractament de superfícies metàl·liques? De la fosfatació al nanocoating.

28 setembre : Es pot innovar en el tractament de superfícies metàl·liques? De la fosfatació al nanocoating.

Quan es parla de protecció dels metalls contra la corrosió, la conversió química amb fosfat de zinc és un clàssic, la coneguda ‘fosfatació’; es pot innovar també en aquests processos tant habituals a la indústria transformadora del metall? Cal innovar-hi?

Durant la jornada es presentaran noves tecnologies en el pre-tractament de superfícies metàl·liques, així com les bases de formulació i aplicació de recobriments que permeten conferir funcionalitats addicionals als metalls.  Per últim, es destacaran els mètodes d’assaig i les tècniques més habituals per a la caracterització d’aquests recobriments.

Consulteu el PROGRAMA

Dia: dimecres 28 de setembre

Hora: de 9.30 a 13.00 hores

Lloc: Leitat Technological Center (C. de la Innovació, 2 · Terrassa)

Jornada gratuïta per als socis de la Unió Empresarial Metal·lúrgica. Preu no socis 100€ + IVA

INSCRIU-TE

Per a més informació truqueu al 937457812 o bé per correu electrònic a comunicacio@centrem.cat