Informació sectorial i econòmica Mobilització del metall català

Mobilització del metall català

Benvolgut, benvolguda,

Els empresaris del sector del metall es mobilitzen per la situació de crisi sense precedents que travessa el sector i l’escassa resposta de l’administració. En el citat acte, es procedirà a la lectura d’un document reivindicatiu que reculli la situació actual del sector, la necessitat d’apostar pel metall cara el futur i les mesures a implementar per ajudar les empreses. Dit document serà signat per totes les entitats i gremis del metall i, posteriorment, es divulgarà a tota la societat civil i econòmica.

Per altra banda, destacats empresaris de les quatre províncies catalanes intervindran en el mateix acte amb ponències relacionades amb la problemàtica que viu el sector.

L’acte comptarà amb el recolzament i suport de CEOE; Confemetal, Foment del Treball Nacional i la Cambra de Comerç de Barcelona, amb l’assistència dels seus màxims representants.

Per aquesta raó és imprescindible la presència de tots i cadascun de nosaltres.

L’acte tindrà lloc el dimarts 10 de febrer de 2009, de 18.00 h a 20.00 h , al Palau de Congressos de Catalunya (Av. Diagonal, 661 – 671) de Barcelona.

La inscripció és pot fer a gremimetall@cecot.es o al tel. 902 934 387 indicant les següents dades :

  1. nom de l’empresa
  2. nom de l’assistent
  3. càrrec
  4. a/e i telèfon.
  5. trasllat en vehicle propi o en autocar (sortida des d’Hotel Don Cándido)

La data límit d’inscripció és dijous 5 de febrer.

Per tal de recollir la realitat del sector en el document reivindicatiu de la Crida del Metall català, agrairem responguéssiu al següent qüestionari, amb independència de la vostra assistència http://www.upm.org/enquesta_crida_del_metall.asp

En espera de comptar amb la vostra participació a l’acte, rebeu una cordial salutació.

Antoni Abad i Pous
President de la UEM