Ofertes i demandes industrials Ofertes i demandes industrials nº 892

Ofertes i demandes industrials nº 892

892) Empresa associada, certificada segons ISO 9001:2015, ubicada a la comarca d’Osona, té disponibilitat per a feines amb torns CNC de 2, 3 i 4 eixos, alguns amb eines motoritzades, de mida mitjana (no són de decoletatge) així com amb Centres de Mecanitzat Vertical, tots equipats amb 4art eix, i altres maquinària tant per fer peça única, com en poca quantitat, com en peces de sèrie.  

Les persones interessades poden posar-se en contacte amb Sra. Neus Galí al telèfon 93 7361105 ó bé per e-mail info@uemetall.cat

Els informem que  la Unió Empresarial Metal·lúrgica facilita les dades de contacte a l’anunciant, però no els podem garantir que l’empresa sol·licitant es posi en contacte amb totes aquelles empreses que han manifestat interès.