Ofertes i demandes industrials Ofertes i demandes industrials nº 761 al nº 765

Ofertes i demandes industrials nº 761 al nº 765

761) Empresa associada ubicada a Montcada i Reixac cerca empreses amb disponibilitat entre els mesos de novembre i de gener, que realitzin feines de mecanitzat de diferent tipus (peces de sèries d’1 a 8 unitats màxim en materials d’acer).

–      Mecanitzats amb toleràncies de +/- 0,1 mm en mides màximes de 300x300x100 mm.

–      Mecanitzats amb toleràncies de +/- 0,1 mm en plaques màx. 2000x1500x200 mm.

–      Mecanitzats de precisió (+/- 0,03 mm) en mides des de 100x100x50 a mides de 300x300x200 mm.

762) Empresa associada ubicada a Montcada i Reixac cerca empreses que realitzin revisions i manteniment dels refrigeradors de les màquines, aires condicionats, compressors, així com dels assecadors dels compressors, amb professionals que aportin solucions en l’estalvi energètic dels esmentats aparells i rendiment de la maquinària. Bona relació qualitat –  preu.

763) Empresa associada, ubicada a Sabadell, dedicada al disseny i la construcció de maquinària, cerca tallers de mecanitzat amb un bon nivell de precisió i experiència, així com serietat i  rigor en els terminis d’entrega. Gran diversitat de forma i tamany de les peces a mecanitzar. Tipus de mecanitzat:

–      Mecanitzat convencional, acabats de qualitat i precisió: Torn, fresa, trepant.

–      Mecanitzat CNC, acabats de qualitat o precisió: Torn, centres de mecanitzat de 3, 4 i 5 eixos.

–      Mecanitzats de peces grans: Torn i fresa.

764) Empresa alemanya amb representant a Espanya, interessada en contactar amb empreses amb mig/gran consum energètic per donar a conèixer el seu procés innovador en el sector de l’energia, que ha estat premiat per diferents entitats alemanyes, i permet a les empreses recuperar totalment l’energia que utilitzen en el seu procés de treball.

765) Empresa associada traspassa taller de mecanitzat i muntures industrials, situat a Sabadell. La nau, de 500m2, inclou vestuari i oficina, així com també disposa de zona de muntatge. Totalment equipada amb la següent maquinària: torns, freses, trepants, serres, pont grua i maquinària de soldadura de fil continu.

Les persones interessades poden posar-se en contacte amb Sra. Neus Galí al telèfon 93 7361105 ó bé per e-mail info@uemetall.cat