Informació Internacionalització Trobada sobre la soldadura amb empresaris de Polònia

Trobada sobre la soldadura amb empresaris de Polònia

Ens complau informar-li que els dies 1 i 2 d’octubre, està prevista una visita a Catalunya del President  del Consorci de Soldadors de Polònia de l’Est, conjuntament amb col·laboradors i empresaris d’aquest sector. És un projecte de la Unió Europea i està supervisada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional de Polònia de l’Est.


La UPM ha organitzat una trobada dirigida a les empreses del metall relacionades amb qualsevol tipus de soldadura; tant si és utilitzada a l’empresa en una part del seu procés de fabricació com si és la seva principal activitat.

La finalitat d’aquesta trobada és compartir els coneixements sobre la soldadura; amb les exposicions que facin els empresaris de l’esmentada delegació de Polònia com dels empresaris catalans, explicant els acords de cooperació entre empreses de Catalunya i Polònia, les normes internes que es fan servir…

Des de la Unió Empresarial Metal·lúrgica, i en col·laboració amb la Unió Patronal Metal·lúrgica, volem convidar-lo a aquesta trobada que es farà el proper dia 2 d’octubre a les 10:00 hores del matí a la seu de la UPM (c/ Josep Anselm Clavé, 2 – 1ª planta) a Barcelona.

Si vostè està interessat en assistir, agrairem complimenti la butlleta adjunta i la enviï a la Sra. Mari Carmen Zabala mczabala@upm.org per tenir en compte la seva inscripció.