Ofertes i demandes industrials Ofertes i demandes industrials nº 756 al nº 760

Ofertes i demandes industrials nº 756 al nº 760

756) Empresa associada especialitzada en la serralleria, metal·listeria i estructures metàl·liques, ofereix els seus serveis de manteniment de centres comercials, industrials i comerços, així com per a la realització de treballs de soldadura en sèrie.

757) Empresa associada, ubicada a Lliçà d’Amunt , ofereix els seus serveis de:

– Disseny i construcció de matrius progressives i per fases de fins a 1200×600

– Estampació metàl·lica de fins a 250 TM. Progressius i per fases

– Secció de xapa composta per : làser, punxonadora, plegadores i robots de soldadura

– Construcció de prototips

– Construcció de tot tipus d’utillatges.

758) Empresa associada, ubicada a Sabadell, s’ofereix per al manteniment i instal·lació d’extintors i alarmes d’incendis, així com de seguretat en general, (cctv, alarmes control d’accessos), telecomunicacions (portes automàtics, antenes, xarxes informàtiques, etc.).

759) Desballestament de cotxes a Viladecans en venda. Empresa amb 5 treballadors. Sector en creixement. S’ofereix la possibilitat d’adquirir una part i diferir la resta.

760) Empresa situada a prop de CANNES i NIZA (França) amb varies patents de màquines per al sector de la gimnàstica terapèutica que fabrica el seu propi equipament amb la col·laboració d’altres empreses, necessita contactar amb empreses que treballin amb acer i acer inoxidable, i que responguin a les següents especificacions:

– Plegar, torçar i soldar, amb equipament modern que pugui treballar amb CAD.

– Mecànica de precisió: eines i equipament numèric.

– Crom mate i brillant amb volums elevats: 1,5m x 1m x 1m, per cobrir el material.

Interessats en fabricar un producte d’alta qualitat en què l’elaboració ha de ser perfecta i lluent. Interessats contactar en idioma francès a: Phillippe Laurent Tel. + 33 / (0) 621 02 62 58 Email: phillippe.laurent@live-up.eu

Les persones interessades poden posar-se en contacte amb Sra. Neus Galí al telèfon 93 7361105 ó bé per e-mail info@uemetall.cat