Recull de premsa Antoni Abad continuarà al capdavant de la Unió Empresarial Metal.lúrgica

Antoni Abad continuarà al capdavant de la Unió Empresarial Metal.lúrgica

Antoni Abad, que ostenta la presidència de la patronal catalana Cecot, va ser reelegit com a president de la Unió Empresarial Metal·lúrgica en el transcurs de l’Assemblea General del passat disset de juny a la seu de la UEM.

Abad ha presidit la UEM des de l’any 1993, rellevant Joan Ricart, i actualment és vocal del comitè executiu de la Unió Patronal Metal·lúrgica que és l’organització patronal de les empreses, les entitats territorials i les entitats sectorials de la indústria i dels serveis del metall de la província de Barcelona. També realitza les funcions de vocal de la Junta Directiva de CONFEMETAL, la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials del Metall, que és l’organització cúpula del Sector del Metall a Espanya i que representa aproximadament el noranta-cinc per cent de l’activitat i l’ocupació sectorials.

Abad ha estat també director del Programa CIEM (Centre d’Iniciatives Empresarials del Metall) de foment empresarial i creació de noves empreses.