Informació Internacionalització Webinar: Jornada d’oportunitats Perú, Xile i Argentina | 27 d’abril 15h30

Webinar: Jornada d’oportunitats Perú, Xile i Argentina | 27 d’abril 15h30

Perú té forts vincles comercials amb Espanya com a vuitè client comercial més important del Perú i porta d’entrada a Europa. Amb un elevat creixement econòmic i financer sostenible i reformes estructurals en l’àmbit empresarial impulsades pel Govern. Abundant dotació de recursos naturals. 

Xile. Més de 3.000 empreses van exportar a Xile, un país que ofereix bones oportunitats de negoci en els següents àmbits i iniciatives: Xile es prepara per a l’augment de l’electromobilitat; aliments processats, productes gurmet i funcionals; Modernització de la indústria metal·lúrgica, agrària i del metall; Transformació digital aplicada a tots els àmbits i sectors productius; cosmètics i electrodomèstics de cura personal; Pla d’inversió en salut.

L’Argentina és un dels mercats més rellevants de l’Amèrica Llatina on les empreses catalanes poden trobar oportunitats en sectors com la maquinària i els béns d’equip, l’educació o les noves tecnologies. Ja són gairebé 200 les filials d’empreses catalanes establertes a l’Argentina. Les oportunitats més destacades passen pels següents àmbits: el sector privat de la salut importa tecnologia punta; béns d’equip i maquinària; col·laboració amb entitats educatives i productes d’alimentació innovadors.

Ponents:

Manuel Santos (Director de l’oficina d’Acció a Santiago)

Salvador Esteve (Director de l’oficina d’Acció a Lima)

Horacio Babini (Director de l’oficina d’Acció a Buenos Aires)

Data: dimecres, 27 d’abril de 15h30 a 16h30  

Inscripció: http://www.plametall.cat/inscripciojornada.asp?id=1690

Webinar gratuït prèvia inscripció. El dia anterior s’enviarà el link a zoom per assistir al acte.