Informació Internacionalització Webinar: Jornada d’oportunitats Costa d’Ivori i Senegal | 9 de març de 9h30 a 10h30

Webinar: Jornada d’oportunitats Costa d’Ivori i Senegal | 9 de març de 9h30 a 10h30

Costa d’Ivori i el Senegal estarien entre els mercats africans amb més oportunitats per a les empreses catalanes dins d’una regió, Àfrica Occidental, que aplega disset països amb 340 milions d’habitants, i que en els darrers anys ha experimentat un creixement econòmic entre el 6 i el 8%. Actualment, hi ha en aquesta zona geogràfica un pla de lliure comerç que afavoreix la distribució de productes catalans.

Dos dels trets més importants per tenir en compte aquests països com a possibles socis o distribuïdors de les empreses d’aquí són la relativa proximitat i l’escassa saturació del mercat. Una altre avantatge, aquest conjuntural, és la baixa afectació que la pandèmia de Covid-19 està tenint sobre la població africana, cosa que fa que l’economia local ara mateix estigui funcionant amb plena normalitat.

PONENT: Dani Vives

Director Consultoria INAFRICA STRATEGY, S.L.

Assessor acreditat per ACCIÓ

Enllaç inscripció.