Informació Internacionalització Webinar: França, el camí de retorn a la presencialitat

Webinar: França, el camí de retorn a la presencialitat

29 setembre, 2021 | 12:00 pm 1:00 pm
Plataforma zoom

Sembla que a Europa el pitjor moment de la pandèmia del COVID19 ha quedat endarrere i que els mercats comencen a recuperar certa normalitat. De fet les fires internacionals presencials a Europa reprenen la seva activitat i comencem a veure ja les primeres en marxa.

Per això creiem oportú proposar-vos un projecte de promoció comercial internacional que permeti recuperar la presencialitat i el contacte directe amb els partners europeus. Hem pensat en fer-ho pel mercat que tenim més a la vora, que ofereix múltiples oportunitats de negoci i que és de més fàcil accés per a nosaltres des de Catalunya. Parlem del mercat Francès.

Si vols trobar un partner a França (agent comercial, distribuïdors o clients finals), us invitem a participar en la nostra trobada que tindrà lloc presencialment a París.

Es per això que hem organitzat un webinar per explicar-te com fer-ho i aconsellar-te com començar a vendre ràpidament en el mercat francès.

PONENT: Isabel Garcia, Gerent a Barcelona Export, consultoria internacional especialitzada en la gestió de grups d’exportació

i trobades d’agents comercials, acreditada per ACCIÓ.

 

 

 

Data: DIMECRES, 29 de setembre de 2021

Hora: de 12:00h a 13:00h

Enllaç per formalitzar la inscripció. 

Per a sol·licitar més  informació: Tel. 93 745 78 10

Webinar gratuït prèvia inscripció. El dia anterior s’enviarà el link a zoom per assistir al acte.