Missió comercial a Sud-Àfrica i Moçambic

Missió comercial a Sud-Àfrica i Moçambic

13 juny, 2022 | 12:00 am 17 juny, 2022 | 12:00 am

INFORMACIÓ PAÍS

Sud-àfrica és la primera economia de la zona, amb gran estabilitat i moltes oportunitats. Amb un bon creixement de la classe mitjana i mitjana-alta. Representa al mateix temps la porta d’entrada per a tots els països de l’Àfrica Austral. En disposar d’una bona base industrial, ofereix bones oportunitats en maquinària, i tot tipus d’inputs industrials.

Moçambic ha passat aquests últims anys a ser un dels països de la regió amb major potencial. Les grans reserves de gas natural han obrat el miracle i s’ha convertit en la destinació de gran quantitat d’empresaris i d’inversors, sobretot procedents de Portugal. La baixada dels preus del petroli havia refredat les expectatives, però sembla que torna a rellançar-se. Grans jaciments de carbó també impulsen la seva economia. Creixements del sis al set per cent són els culpables del canvi espectacular que hem pogut observar aquests últims anys.

SERVEIS INCLOSOS EN LA MISSIÓ

 • Webinar informatiu sobre les oportunitats de negoci a Sud-àfrica i Moçambic per l’Oficina d’ACCIÓ a Sud-àfrica.
 • Avaluació dels requeriments de les empreses.
 • Reunió prèvia amb l’Oficina d’ACCIÓ a Sud-àfrica per avaluar les possibilitats d’èxit de la participació, i l’evolució dels negocis a destí.
 • Informació sobre mercat de destí, Estudis de mercat disponibles, Estadístiques de comerç exterior personalitzades pels productes de l’empresa i Informacions pràctiques.
 • Agenda de negocis presencial o virtual. Les reunions es portaran a terme amb la supervisió de l’ Oficina d’ACCIÓ a Sud-àfrica i l’entitat.
 • Assessorament especialitzat i seguiment personalitzat.

Valoració de les accions de seguiment un cop realitzada la missió.

DESPESES DE PARTICIPACIÓ

Les despeses de participació son les següents.

 • Cost per agenda personalitzada virtual a Sud-àfrica i Moçambic :
  • 800€/agenda en un mercat presencial + 400€ per mercat addicional.
  • 600€/agenda en un mercat virtual + 300€ per mercat addicional.
 • Quota d’inscripció: 395€ (+IVA) . (Per a empreses No associades 450€ +IVA)
NORMES GENERALS D’INSCRIPCIÓ A LA MISSIÓ
En el moment de fer la inscripció cal presentar la següent documentació:
a.- Formulari d’inscripció emplenat, que trobareu a: http://www.plametall.cat/inscripciomissio.asp?id=1678
b.- Comprovant de l’ingrés o de la transferència bancària per un import de 395,00€ (+ IVA)  o 450,00€ (+ IVA)  en cas d’empreses no associades, al nº de compte UEM ES97 0081 0016 1100 0180 6784 en concepte de quota d’inscripció (a l’hora de fer la transferència indiqueu “MISSIÓ A SUD-ÀFRICA I MOÇAMBIC  2022). Aquest import es retornarà automàticament a les empreses que no siguin finalment seleccionades i serà retingut en el cas d’empreses que renunciïn a la seva participació un cop s’hagi iniciat la preparació de les agendes de contacte.
L’empresa es compromet a mantenir les entrevistes de treball que s’hagin programat d’acord amb la informació i les instruccions rebudes.
Les despeses addicionals, com per exemple la contractació d’un intèrpret, aniran a càrrec de l’empresa. 

Per a més informació contacteu amb la Gemma Cano a través del telèfon 937457810 o per correu electrònic a gemma.cano@plametall.cat