Missió Comercial a Perú, Xile i Argentina (del 27 de juny a l’1 de juliol)

Missió Comercial a Perú, Xile i Argentina (del 27 de juny a l’1 de juliol)

27 juny, 2022 | 12:00 am 1 juliol, 2022 | 12:00 am

Informació del país

Perú. Te forts vincles comercials amb Espanya, vuitè client comercial més important del Perú, i porta d’entrada a Europa. Elevat creixement econòmic i financer sostenible. Reformes estructurals en l’àmbit empresarial impulsades pel Govern. Abundant dotació de recursos naturals. Un total de 2.112 empreses catalanes van exportar al Perú el 2020, un país que té bones perspectives de creixement.

Xile. Més de 3.000 empreses van exportar a Xile, un país que ofereix bones oportunitats de negoci en els següents àmbits i iniciatives: Xile es prepara per l’augment de l’electromobilitat; Aliments processats, productes gurmet i funcionals; Modernització de la indústria metal·lúrgica, agrària i del metall; Transformació digital aplicada a tots els àmbits i sectors productius; cosmètics i electrodomèstics de cura personal; Pla d’inversió en salut.

Argentina. L’Argentina és un dels mercats més rellevants de l’Amèrica Llatina on les empreses catalanes hi poden trobar oportunitats en sectors com la maquinària i els béns d’equip, l’educació o les noves tecnologies.Ja són gairebé 200 les filials d’empreses catalanes establertes a l’Argentina, , les oportunitats més destacades passen pels següents àmbits: El sector privat de la salut importa tecnologia punta; Béns d’equip i maquinària.; Col·laboració amb entitats educatives; Productes d’alimentació innovadors.

SERVEIS INCLOSOS EN LA MISSIÓ

 • Webinar informatiu sobre les oportunitats de negoci a Perú, Xile i Argentina realitzat per l’Oficina d’ACCIÓ a  cada país
 • Avaluació dels requeriments de les empreses.
 • Reunió prèvia amb l’Oficina d’ACCIÓ a  cada país per avaluar les possibilitats d’èxit de la participació, i l’evolució dels negocis a destí.
 • Informació sobre mercat de destí, Estudis de mercat disponibles, Estadístiques de comerç exterior personalitzades pels productes de l’empresa i Informacions pràctiques.
 • Agenda de negocis presencial o virtual. Les reunions es portaran a terme amb la supervisió de l’ Oficina d’ACCIÓ a cada país i l’entitat.
 • Assessorament especialitzat i seguiment personalitzat.
 • Valoració de les accions de seguiment un cop realitzada la missió.

DESPESES DE PARTICIPACIÓ

Les despeses de participació son les següents.

 • Cost per agenda personalitzada a Perú, Xile i Argentina :
  • 800€/agenda en un mercat presencial + 400€ per mercat addicional.
  • 600€/agenda en un mercat virtual + 300€ per mercat addicional.
 • Quota d’inscripció: 395€ (+IVA) . (Per a empreses No associades 450€ +IVA)

NORMES GENERALS D’INSCRIPCIÓ A LA MISSIÓ

 1. En el moment de fer la inscripció cal presentar la següent documentació:

a.- Formulari d’inscripció emplenat, que trobareu a:

http://www.plametall.cat/inscripciomissio.asp?id=1679

b.- Comprovant de l’ingrés o de la transferència bancària per un import de 395,00€ (+ IVA)  o 450,00€ (+ IVA)  en cas d’empreses no associades, al nº de compte UEM  ES97 0081 0016 1100 0180 6784 en concepte de quota d’inscripció (a l’hora de fer la transferència indiqueu “MISSIÓ A PERÚ, XILE I ARGENTINA 2022). Aquest import es retornarà automàticament a les empreses que no siguin finalment seleccionades i serà retingut en el cas d’empreses que renunciïn a la seva participació un cop s’hagi iniciat la preparació de les agendes de contacte.

 • L’empresa es compromet a mantenir les entrevistes de treball que s’hagin programat d’acord amb la informació i les instruccions rebudes.

Les despeses addicionals, com per exemple la contractació d’un intèrpret, aniran a càrrec de l’empresa.  

Per a sol·licitar més  informació: tel. 937457810 –  gemma.cano@plametall.cat