Missions Comercials Missió comercial a Kazakhastan i Uzbekistan

Missió comercial a Kazakhastan i Uzbekistan

14 novembre, 2022 | 12:00 am 18 novembre, 2022 | 12:00 am

Nou format híbrid (presencial ó virtual), en les missions comercials.

La missió comercial a Kazakhstan i Uzbekistan, es portarà a terme del 14 al 18 de novembre de 2022

La preparació de les agendes les realitzarà l’oficina de ESKZ a cada país

Perquè Asia Central?

La importància actual dels països que composen la regió d’Àsia Central (Kazakhstan, Uzbekistan, Azerbaiyán, Turkmenistan, Kirguizistan i Tadjikistan) amb una superfície de poc més de 4 milions de quilòmetres quadrats, més gran que la de l’Índia, però amb prou feines uns 60 milions d’habitants, atreu cada vegada més l’atenció que rau tant en el seu valor geoestratègic, a l’estar situats entre tres grans potència – Rússia, la Xina i l’Índia –, com el seu gran potencial energètic, per disposar d’immensos recursos naturals i totes les energies, incloent les renovables.

SERVEIS INCLOSOS EN LA MISSIÓ

 • Webinar informatiu sobre les oportunitats de negoci a Kazakhstan Uzbekistan realitzat per l’Oficina de ESKZ a  cada país
 • Avaluació dels requeriments de les empreses.
 • Reunió prèvia amb l’Oficina de ESKZ a  cada país per avaluar les possibilitats d’èxit de la participació, i l’evolució dels negocis a destí.
 • Informació sobre mercat de destí, Estudis de mercat disponibles, Estadístiques de comerç exterior personalitzades pels productes de l’empresa i Informacions pràctiques.
 • Agenda de negocis presencial o virtual. Les reunions es portaran a terme amb la supervisió de l’ Oficina de ESKZ a cada país i l’entitat.
 • Assessorament especialitzat i seguiment personalitzat.

Valoració de les accions de seguiment un cop realitzada la missió.

DESPESES DE PARTICIPACIÓ

Les despeses de participació son les següents.

 • Cost per agenda personalitzada a Kazakhstan Uzbekistan:
  • 850€/agenda en un mercat / 1.250€ dos països.
 • Quota d’inscripció: 395€ (+IVA) . (Per a empreses No associades 450€ +IVA)

NORMES GENERALS D’INSCRIPCIÓ A LA MISSIÓ

 1. En el moment de fer la inscripció cal presentar la següent documentació:

a.- Formulari d’inscripció emplenat, que trobareu a:

http://www.plametall.cat/inscripciomissio.asp?id=1681

b.- Comprovant de l’ingrés o de la transferència bancària per un import de 395,00€ (+ IVA)  o 450,00€ (+ IVA)  en cas d’empreses no associades, al nº de compte UEM  ES97 0081 0016 1100 0180 6784 en concepte de quota d’inscripció (a l’hora de fer la transferència indiqueu “MISSIÓ A KAZAKHSTAN UZBEKISTAN2022). Aquest import es retornarà automàticament a les empreses que no siguin finalment seleccionades i serà retingut en el cas d’empreses que renunciïn a la seva participació un cop s’hagi iniciat la preparació de les agendes de contacte.

 • L’empresa es compromet a mantenir les entrevistes de treball que s’hagin programat d’acord amb la informació i les instruccions rebudes.

Les despeses addicionals, com per exemple la contractació d’un intèrpret, aniran a càrrec de l’empresa.  

Per a sol·licitar més informació contacteu amb Gemma Cano per correu electrònic gemma.cano@plametall.cat o tel. 937457810