Missions Comercials Missió Comercial a Índia

Missió Comercial a Índia

21 novembre, 2022 | 12:00 am 25 novembre, 2022 | 12:00 am

L’Índia és el sisè país més gran del mon, i el segon en població, amb més de 1.300 milions d’habitants. Això el converteix en un gran mercat potencial molt gran per a la exportació i la inversió estrangera.

L’economia de l’Índia té unes de les taxes de creixement més elevades del mon, que l’han convertit en la sexta potència mundial tot i les grans desigualtats econòmiques que persisteixen. També té molt personal qualificat per exemple en les àrees de  tecnologia, informació o biotecnologia. El coneixement de l’anglès és un altre factor que facilita els negocis.

DESPESES DE PARTICIPACIÓ

Les despeses de participació son les següents.

  • Cost per agenda personalitzada a l’Índia : 500 €/agenda presencial o virtual.
  • Quota d’inscripció: 395€ (+IVA) . (Per a empreses No associades 450€ +IVA)

NORMES GENERALS D’INSCRIPCIÓ A LA MISSIÓ

  1. En el moment de fer la inscripció cal presentar la següent documentació:

a.- Formulari d’inscripció emplenat, que trobareu a:

http://www.plametall.cat/inscripciomissio.asp?id=1750

b.- Comprovant de l’ingrés o de la transferència bancària per un import de 395,00€ (+ IVA)  o 450,00€ (+ IVA)  en cas d’empreses no associades, al nº de compte UPM ES04 2100 3290 4725 0003 6153 en concepte de quota d’inscripció (a l’hora de fer la transferència indiqueu “MISSIÓ A ÍNDIA 2022). Aquest import es retornarà automàticament a les empreses que no siguin finalment seleccionades i serà retingut en el cas d’empreses que renunciïn a la seva participació un cop s’hagi iniciat la preparació de les agendes de contacte.

  • L’empresa es compromet a mantenir les entrevistes de treball que s’hagin programat d’acord amb la informació i les instruccions rebudes.

Les despeses addicionals, com per exemple la contractació d’un intèrpret, aniran a càrrec de l’empresa.