Informació sectorial i econòmica Webinar: Cupons Acció a la Internacionalització 2022

Webinar: Cupons Acció a la Internacionalització 2022

Per què serveixen els Cupons ACCIÓ a la internacionalització 2022?

ACCIÓ, ja ha posat data a la nova convocatòria de Cupons ACCIÓ a la internacionalització 2022.

Els Cupons ACCIÓ a la internacionalització et permetran fer un pas endavant cap a l’expansió internacional de la teva empresa.

Sabies que prop del 60% de les empreses beneficiàries preveu incrementar la inversió en internacionalització després de rebre el Cupó? Sigui per començar a fer un pla de promoció internacional, per subcontractar un Export Manager o per vendre on-line al món, els Cupons ACCIÓ a la internacionalització són la teva finestra a l’exterior.

En la Jornada dos consultors acreditats per ACCIÓ i amb experiència en la prestació d’aquests serveis ens explicaran les seves experiències, i com els cupons han ajudat a les empreses en la seva internacionalització.

Ponents: Pere Badia, Freelance Export Manager. Consultor acreditat per ACCIÓ en internacionalització; Carles Sanabre, director ideaRed – Tech & Marketing, Consultor acreditat per ACCIÓ en màrqueting digital internacional.

Data: dimecres 6 de juliol de 2022

Hora: de 9h30 a 10h30

Inscripció: http://www.plametall.cat/inscripciojornada.asp?id=1747

Webinar gratuït prèvia inscripció. El dia anterior s’enviarà el link a zoom per assistir a l’acte.