Informació sectorial i econòmica Webinar: Jornada d’oportunitats a Colòmbia i Brasil | 8 de juny 15h30

Webinar: Jornada d’oportunitats a Colòmbia i Brasil | 8 de juny 15h30

Per que Colòmbia i Brasil?

Colòmbia.

 Les Institucions Internacionals preveuen un balanç econòmic molt positiu per al país, del qual Espanya és un dels 10 proveïdors més importants

Tots els informes coincideixen que, després de la pandèmia, Colòmbia presentarà una expansió econòmica elevada, segons l’FMI i l’OCDE, respectivament. Pel que Colòmbia serà una de les economies amb més creixement a Amèrica Llatina, dada avalada pels últims informes del Banc Mundial. I, per tant, presentarà oportunitats de negoci importants per a l’empresari del nostre país.

D’altra banda, el Ministeri d’Hisenda de Colòmbia preveu que per a l’any 2022 el PIB de Colòmbia creixerà un 4,3%; el 2023, un 3,8%; el 2024 un 3,5% i es mantindrà sobre el 3,3% fins a l’any 2030.

Brasil

Tot i els efectes de la pandèmia, el Banc Central del Brasil ha millorat les seves previsions respecte al PIB i ha elevat la previsió de creixement per al 2022 al 4,6%. Amb tot, malgrat la crisi econòmica i sanitària que afecta el Brasil i la resta del món, segueixen detectant-se fonts d’oportunitat, recollides al PASE del Brasil, entre les quals destaquen:

Màquines eina i béns d’equip: els programes d’inversió en infraestructures ofereixen oportunitats, especialment en maquinària d’alt contingut tecnològic, a la demanda dels quals no poden donar resposta els productors nacionals; Sector de l’automoció: Brasil és un dels principals països consumidors i fabricants d’automòbils, cosa que genera oportunitats importants; Sector agrícola: Hi ha oportunitats en maquinària agrícola, sistemes de reg i fertilitzants, sempre que no es trobin disponibles al Brasil.

Ponents:

Xavier Roca. Director de l’oficina d’Acció a Colòmbia.

Josep Maria Buades. Director de l’oficina d’Acció a Brasil

data: dimecres, 8 de juny de 2022

hora: de 15h30 a 16h30

inscripció: http://www.plametall.cat/inscripciojornada.asp?id=1693

Webinar gratuït prèvia inscripció. El dia anterior s’enviarà el link a zoom per assistir a l’acte.