Informació sectorial i econòmica Webinar: Jornada d’oportunitats a Àsia Central: Kazakhstan | 1 de juny 9h30

Webinar: Jornada d’oportunitats a Àsia Central: Kazakhstan | 1 de juny 9h30

Asia Central:

La importància actual dels països que componen la regió d’Àsia Central (Kazakhstan, Uzbekistan, Azerbaidjan, Turkmenistan, Kirguizistan i Tadjikistan) amb una superfície de poc més de 4 milions de quilòmetres quadrats, més gran que la de l’Índia, però amb prou feines uns 60 milions d’habitants, atreu cada vegada més l’atenció que rau tant en el seu valor geoestratègic, en estar situats entre tres grans potències – Rússia, la Xina i l’Índia –, com el seu gran potencial energètic, per disposar d’immensos recursos naturals i totes les energies, incloent-hi les renovables.

Kazakhstan s’està consolidant com un dels mercats de major creixement regional i una alternativa interessant per als negocis europeus. En l’actualitat, s’ha convertit com el centre financer internacional més modern de la regió eurasiàtic, amb un gran atractiu per a milers d’empreses de prestigi, i amb un alt nivell adquisitiu del seu mercat que busca molts productes europeus per la seva qualitat.

Per altra banda, Uzbekistan es troba en una ràpida etapa de creixement gràcies a les mesures adoptades pel nou govern, que ha alliberat moltes traves i ha executat una forta política exterior a la cerca d’inversió i productes estrangers.

En la jornada s’analitzarà la regió d’Àsia Central, així com les oportunitats de negoci que ofereixen per a les empreses catalanes.

PONENT: Adolfo Romero. Ceo a ESKZ, consultora especialitzada en Àsia Central.  
Data: dimecres, 1 de juny de 2022
Hora: de 09:30h a 10:30h

Inscripció: http://www.plametall.cat/inscripciojornada.asp?id=1692

Webinar gratuït prèvia inscripció. El dia anterior s’enviarà el link a zoom per assistir al acte.