Informació Internacionalització Webinar: Jornada d’oportunitats Sud-Àfrica i Moçambic | 16 de març 9h30

Webinar: Jornada d’oportunitats Sud-Àfrica i Moçambic | 16 de març 9h30

Sud-àfrica és la primera economia de la zona, amb gran estabilitat i moltes oportunitats. Amb un bon creixement de la classe mitjana i mitjana-alta. Representa al mateix temps la porta d’entrada per a tots els països de l’Àfrica Austral.

Moçambic ha passat aquests últims anys a ser un dels països de la regió amb major potencial. Les grans reserves de gas natural han obrat el miracle i s’ha convertit en la destinació de gran quantitat d’empresaris i d’inversors.

Ponent: Saul Pretel, director de l’oficina d’ACCIÓ a Johannesburg

Data: dimecres, 16 de març de 2022, de 9h30 a 10h30

Inscripció: http://www.plametall.cat/inscripciojornada.asp?id=1689

El dia anterior al Webinar s’enviarà l’enllaç per connectar-se.