Informació Internacionalització Es constitueix la taula negociadora del Conveni Col·lectiu d’Indústria Siderometal·lúrgica de Barcelona

Es constitueix la taula negociadora del Conveni Col·lectiu d’Indústria Siderometal·lúrgica de Barcelona

La Unió Patronal Metal.lúrgica (UPM), per la part patronal i, CCOO d’Indústria de Catalunya i UGT FICA Catalunya, per la part sindical, com a organitzacions integrants del Conveni Col·lectiu d’Indústria Siderometal·lúrgica de Barcelona, van contituir la Taula Negociadora del Conveni Col·lectiu per a l’any 2022 amb data 16 de desembre del 2021.

Des de la UPM avancen que serà una negociació complicada, donat els antecedents i la situació actual, amb una inflació anual que puja fins al 5,6%, rècord en els darrers 29 anys, a més d’un endarreriment en la recuperació derivat, entre d’altres, de l’escassetat de matèries primeres, costos elevats en molts productes i la pujada en el preu d’electricitat, que repercuteix greument en el nostre sector.