Informació sectorial i econòmica Programa d’ajudes a Inversions Empresarials d’Alt Impacte

Programa d’ajudes a Inversions Empresarials d’Alt Impacte

Us informem que s’ha publicat en el DOGC la Resolució EMC/1188/2021, de 21 d’abril, per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2021 del Programa d’ajudes a inversions empresarials d’alt impacte (ref. BDNS 558964).

Els terminis de presentació de les sol·licituds serà des de les 9.00 hores de l’endemà de la publicació d’aquesta Resolució en el DOGC fins a les 14.00 hores del dia 22 de juliol de 2021. El procediment per a la presentació de les sol·licituds s’estableix en la base 6 de les bases reguladores d’aquestes ajudes.

Les bases reguladores aplicables a aquesta convocatòria són les establertes en la Resolució EMC/1084/2021 (DOGC núm.8391 de 21 d’abril de 2021).

Per a més informació sobre el programa d’ajudes, cliqueu aquí*

 

 

*Recordeu que per accedir a les circulars dels assessros, heu d’estar registrats al web.

Com us podeu registrar?

Accedint el web www.cecot.org a l’apartat Registre, posa el NIF de l’empresa, recorda que si no sou socis de la Cecot, no podreu accedir. Després de posar el NIF us demanarà el vostre DNI, Nom i Cognoms i una adreça de correu electrònic, escriviu la paraula de pas que vulgueu i ja estareu registrats.