Informació Internacionalització Nova convocatòria de Cupons a la Internacionalització 2020 d’Acció

Nova convocatòria de Cupons a la Internacionalització 2020 d’Acció

Vols un ajut del 80% per a la teva internacionalització?

Ahir es va publicar l’ordre de convocatòria per a l’ampliació de pressupost del programa de Cupons a la Internacionalització 2020 d’ACCIÓ.

Les empreses interessades cal que facin ràpidament la seva sol·licitud abans no s’exhaureixin els ajuts.

Aquest programa us permet contractar serveis professionals d’experts en exportació subvencionats, oferts per proveïdors acreditats per la nostra entitat, que al mateix temps està acreditada per ACCIÓ, i pagar només el 20% del seu cost

Si has de posar en marxa un projecte d’iniciació a l’exportació i  vas exportar menys del 15%  de la teva facturació al 2019, hi pots accedir. L’ajut es del 80% del cost dels serveis fins a un pressupost màxim de 5.000 euros, es a dir, l’ajut màxim per empresa es de 4.000€, i la durada del projecte es d’un màxim de 11 mesos.

El ventall de serveis pel que pots comptar amb ajut es el següent :

– Desenvolupar amb tu el pla de promoció internacional de la teva empresa, que et permetrà seleccionar els productes i serveis, els països on tens més oportunitats, per quin canal has de vendre els teus productes o serveis, identificar potencials clients etc…

– Subcontractació d’un Export Manager, per fer recerques d’agents, distribuïdors o clients, consolidació de xarxes, etc.

Demana pressupost per als serveis que t’ interessi i recorda que el 80% està subvencionat per ACCIÓ, sempre que es contracti a través de la nostra entitat.

Els ajuts són limitats i es preveu s’exhaureixin aviat, pel que CAL DEMANAR ELS AJUTS EL MÉS AVIAT POSIBLE.

Per el formulari cliqueu: http://www.plametall.cat/inscripcioiniciacio.asp?id=1581

Restem a la vostra disposició per a mes informació: Tel. 93 745 78 10 –

Correu electrònic: encarna.rubio@plametall.cat; gemma.cano@plametall.cat