Informació Internacionalització Nova edició programa “ CONVERSES AMB ELS NOSTRES DELEGATS”

Nova edició programa “ CONVERSES AMB ELS NOSTRES DELEGATS”

Arran de l’èxit de la convocatòria anterior, repetim la convocatòria del Programa “Converses amb els nostres delegats”,  i us oferim tres converses gratuites per videoconferència de 30 mínuts amb els nostres delegats a tot el món, per tal de contrastar la informació dels mercats objectius i realitzar els serveis personalitzats que necesiteu.

En un context de pandèmia mundial, que no es preveu que s’acabi a curt termini, els nostres delegats repartits per tot el mon es posen a disposició  de les empreses  per mantenir l’activitat internacional.

Els delegats potencien i flexibilitzen els seus serveis per adaptar-se a les necessitats de les empreses. Tot i la pandèmia les empreses continuen treballant en els mercats internacionals i les empreses necessiten informació directa i poder fer gestions en els seus mercats d’interès.

Us oferim la possibilitat de mantenir un màxim de 3 videoconferències  gratuïtes, de fins a 30 minuts, amb els experts de la nostra  xarxa de delegats distribuïts en els principals mercats  del món per resoldre els vostres dubtes o contrastar la seva opinió sobre un mercat determinat.

A través del programa “Conversa amb els nostres delegats”, podreu accedir a:

  1. Informació contrastada des del país sobre la situació del mercat a través dels nostres experts en cada país.
  2. Realitzar gestions puntuals amb empreses, administratives o duaneres al país objectiu a través dels nostres delegats.
  3. Realitzar una selecció contrastada d’agents, distribuïdors o importadors del seu producte en els mercats escollits.
  4. Preparació d’ entrevistes virtuals amb els contactes seleccionats per a l’empresa.
  5. Altres serveis personalitzats.

Per tal de sol·licitar les converses caldrà que empleneu un màxim de 3 sol·licituds a través dels links per a cada país, o a través de www.plametall.cat

Més informació.

Per a més informació: encarna.rubio@plametall.cat; gemma.cano@plametall.cat,o al telèfon 93 745 78 10.