Recull de premsa Comunicat davant la convocatòria de vaga general

Comunicat davant la convocatòria de vaga general

El Sindicat Intersindical-CSC ha convocat per dimecres 8 de novembre una vaga general que no compta amb el recolzament dels dos sindicats majoritaris: CCOO ni UGT.

Des de la Cecot, com a organització empresarial que som, entenem que tot i la gravetat de la situació política que estem vivint i més enllà dels posicionaments personals de cadascú, la convocatòria d’una vaga general no és la resposta adequada per canalitzar el malestar d’una part important de la societat catalana.

Les vagues generals són instruments pensats per resoldre conflictes laborals i creiem que no és convenient traslladar la conflictivitat política al si de les empreses i generar un impacte econòmic que perjudica tant les empreses, com els treballadors catalans.