Informació sectorial i econòmica Us interessa tenir alumnes de la FP Dual?

Us interessa tenir alumnes de la FP Dual?

ESTEU INTERESSSATS EN TENIR ALUMNES DE LA FP DUAL? L’escola SALESIANS de Terrassa ofereix en el seu currículum formació professional en modalitat DUAL. Concretament FP de grau mitjà d’instal·lacions elèctriques i automàtiques. La Formació Professional Dual consisteix en una combinació entre la formació acadèmica i empresarial en el marc d’un contracte laboral.

Per a l’empresa significa l’oportunitat per crear una “pedrera” de futurs empleats qualificats, al temps que contribueix a la formació d’aprenents que s’ajustaran millor a les necessitats i expectatives de l’empresa.

En aquests moment els Salesians estan procedint a l’assignació dels alumnes. És per aquest motiu que us demanem si esteu interessats que ens ho digueu per comunicar-ho al centre. Tot seguit des dels Salesians es posaran en contacte amb vosaltres per explicar-vos les característiques de la contractació.