Ofertes i demandes industrials Ofertes i demandes industrials nº 863

Ofertes i demandes industrials nº 863

863) ROBERT BOSCH REBCH SPAIN és una empresa fabricant de motors de parabrises per totes les marques del mercat a nivell mundial, estan ubicats a Sant Marçal a 70 km de Barcelona i 50 km de Tarragona.

Es tracta d’ una empresa que havia tingut fins a 800 treballadors en plantilla i ara en tenen 300, per aquest motiu disposen d’unes instal·lacions en perfecte estat que no utilitzen i estan buscant un partner.

Tenen una nau propera a la d’ells però totalment independent en perfectes condicions d’ús, busquen una empresa que els vulgui llogar l’espai, tenen la normativa al dia i fins hi tot ofereixen compartir plantilla (enginyers…)

Adjuntem Pitch Book on queda detallada l’oportunitat de partenariat.