UEM Comunicat : Inici procés electoral a la Presidència i Junta Directiva de la Unió Empresarial Metal·lúrgica

Comunicat : Inici procés electoral a la Presidència i Junta Directiva de la Unió Empresarial Metal·lúrgica

Benvolgut associat:

Com segurament recordara, el dia 17 de Juny de l´any 2013 va ser elegit el Sr. Antoni Abad Pous, President de la nostra Entitat per un període de quatre anys, així com els membres de la seva Junta Directiva, que des de llavors dirigeixen les seves activitats.

Dintre de pocs dies es clourà l´esmentat període de quatre anys, i per tant es preceptiu posar en marxa el corresponent procés electoral. Per tant, s´obre un termini de presentació de candidatures a la presidència i a membre de la Junta Directiva a la que podran accedir aquells associats que compleixin les condicions que marquen els Estatuts de l´Entitat. Les candidatures es poden fer arribar a la Secretaria del Gremi (info@uemetall.cat) fins el proper dia 21 de Juny a les 13 hores.

Les corresponents eleccions i el nomenament dels nous càrrecs, tindrà lloc durant l’Assemblea General Extraordinària prevista pel proper dia 26 de Juny a les 19.00 hores.

Cordialment,

Daniel Salarich

Secretari