Ofertes i demandes industrials Ofertes i demandes industrials nº 855

Ofertes i demandes industrials nº 855

855) Empresa alemanya compra maquinària del sector metall i fusta per tot el món. Fa un parell d’anys que, amb l’assessorament de Casual Advocats, adquireix maquinària i empreses senceres que treballen el metall i la fusta en concursos de creditors.

Durant aquest any 2017 es volen donar a conèixer fora de l’àmbit concursal i anar convertint-se en un comprador de maquinària de referència en aquests sectors  ja que paga el preu de mercat (i no de xatarra).

Presentació de l’empresa SURPLEX

En cas que estigui interessat en contactar amb aquesta empresa ho pot fer a través de :

Sra. Marta Lagarda Ruiz

Sòcia. Advocada. CASUAL ADVOCATS

ICAB 27.112

mlagarda@casualadvocats.com

T.  (+34) 93 232 68 75

www.casualadvocats.com