Informació Internacionalització Jornada Com exportar amb èxit?

Jornada Com exportar amb èxit?

La importància de l’anàlisi previ del mercat, la selecció i adequació del producte, el preu que oferim, la selecció del canal d’entrada adient, la pro activitat i seguiment, són només alguns dels factors que cal tenir en compte a l’hora de garantir estabilitat i continuïtat en les vendes internacionals. Aquest seminari es centra en oferir eines eminentment pràctiques que, aplicades a la vostra empresa, us permetran garantir l’èxit en les vostres vendes internacionals.

A continuació és presentarà el programa ÈXIT EMPRESA, enfocat a empreses que volen iniciar-se en l’exportació i empreses que ja són exportadores, que actualment no disposen dels recursos humans o coneixements tècnics i d’idiomes suficients per potenciar les vendes a mercats exteriors.

Consulteu circular i programa.

Podeu fer la vostra inscripció clicant aquí.