Informació Internacionalització Plametall organitza un Programa de Delegat a Mèxic

Plametall organitza un Programa de Delegat a Mèxic

  • Les empreses participants disposen d’un Delegat, qui els informa de primera mà de la situació del mercat i de les millors accions comercials per vendre més i millor. 

  • La presència del Delegat suposa un recolzament logístic per gestionar millor les barreres del país, les bases culturals, els costums de treball o l’idioma.

 

  • UEM, CMS, UPM i UPMBALL estrenen el seu Pla de Promoció Internacional per enguany amb una Missió Comercial a Mèxic entre el 7 i l’11 de març.

  

Terrassa, 18 de gener de 2016. Plametall, del que la Unió Empresarial Metal·lúrgica en forma part, presenta un Programa de Delegat a la ciutat de Mèxic amb l’objectiu d’introduir a les empreses catalanes a aquest mercat. La internacionalització empresarial suposa una excel·lent oportunitat de negoci per a aquells empresaris que desitgen expandir i rendibilitzar les seves línies de producció als mercats exteriors.

Amb el Programa de Delegat, les empreses participants disposen d’un referent de confiança que, a més de comptar amb experiència comercial, ha viscut molt de temps a Mèxic i, per tant, coneix molt bé el país. La seva funció serà la completa dedicació a les demandes dels clients per la venda i promoció dels seus productes o serveis.

Per tal d’adequar el programa a les necessitats de cada empresa, Plametall ofereix, amb aquest servei, un sistema d’atenció personalitzada a cada cas que defineix els objectius de cada empresa al mercat mexicà. Aquests poden ser els relatius a les vendes, selecció i proposta de distribuïdors o representants, homologació de productes al mercat estranger, anàlisi de la competència, preparació de visites amb clients i/o socis potencials, participació a fires o bé implantacions al país. D’aquesta manera, amb un bon enfocament s’assegura un posicionament adequat i beneficiós per les empreses al mercat, on es prima el màxim nombre de vendes.

Des del Departament de Promoció Internacional, es va organitzar el passat dilluns 11 de gener una Jornada d’Oportunitats de Negoci a Mèxic que va comptar amb la ponència del delegat de Plametall a Mèxic, Sr. Carlos Fernández. La Missió permet la realització d’entrevistes amb clients potencials, la selecció de representants, socis locals o distribuïdors, com també l’estudi de possibles inversions

Plametall gestiona aquest servei, juntament amb la xarxa de delegats als principals mercats exteriors, sempre vetllant per la bona coordinació del grup al llarg de totes les seves fases. En el Programa de Delegat a Mèxic, les empreses participants poden establir contacte directe amb el Delegat, qui els informa de primera mà de la situació del mercat i de les millors accions comercials per vendre més i millor. La seva presència és vital i suposa un recolzament logístic per gestionar millor les barreres del país, les bases culturals, els costums de treball o l’idioma.

Avantatges del mercat mexicà

Mèxic és una gran ciutat, amb més de 114 milions d’habitants i una sèrie d’avantatges econòmics que potencien l’èxit de la inversió estrangera, concretament amb l’acord amb la Unió Europea que estableix la reducció dels aranzels en les importacions. Membre de la NAFTA, Mèxic compta amb una important base industrial i un deute extern reduït. A més, la proximitat geogràfica amb Estats Units i Canadà afavoreix els negocis entre ells i obre noves oportunitats de negoci a les empreses estrangeres que busquen ampliar els seus negocis a major escala.

Sobre el Plametall

El servei de Promoció Internacional del sector metall té com a objectiu fomentar la competitivitat de les empreses del sector metall, facilitant-ne la seva internacionalització.

Els eixos d’actuació són:

· Organització i coordinació de tota mena d’accions de promoció col·lectiva

· Assessorament i formació

· Cooperació empresarial, promoció i creació de grups o consorcis d’exportació

· Assessorament i tramitació d’ajuts de l’Administració

· Organització de seminaris diversos

· Formació

Plametall està promogut i organitzat per la Unió Empresarial Metal·lúrgica, el Centre Metal·lúrgic de Sabadell, la Unió Patronal Metal·lúrgica i la Unió Patronal Metal·lúrgica de l’Hospitalet i Baix Llobregat.