Ofertes i demandes industrials Ofertes i demandes industrials nº 821

Ofertes i demandes industrials nº 821

821)  Nau industrial en venda o lloguer situada al polígon industrial de Can Salvatella de Barberà del Vallès.

El polígon industrial Can Salvatella es troba dins de l’àrea d’influència de Barcelona, un dels millors polígons industrials sobre la base de la seva localització, serveis, comunicacions, amplitud de vials i empreses instal·lades (Exel Logistics, Cave Bilbainos, Gefco, Seur, Louis Vuitton, Eurocir, Basi, etc.), amb accés directe des de l’autopista AP-7 (sortida 19), per la carretera N-150 i amb accés a 1km de la C58.

Descripció de l’immoble:

Nau logística o magatzem intel·ligent, amb capacitat actual per a 10.300 euro palets. Totalment robotitzat, automatitzat i informatitzat, amb una alçada de 23m dels quals 16m són sobre rasant i 7m en soterrani.

Superfícies:

Parcel·la de 3.081 m2, amb planta d’1.594 m2 (1.180 m2 de superfície de la sitja -magatzem amb estructura autoportant- i 414 m2 de soterrani). Damunt de la planta soterrani hi ha la planta baixa (amb moll de càrrega, picking, expedicions i vestuaris) i planta primera, destinada a oficines. Les oficines gaudeixen de gran lluminositat i estan totalment equipades.

La nau es troba en molt bon manteniment i normatives actualitzades.

Veieu les fotografies.

Les persones interessades poden posar-se en contacte amb Sra. Neus Galí al telèfon 93 7361105 ó bé per e-mail info@uemetall.cat