Informació Internacionalització Grup d’exportació a França

Grup d’exportació a França

Per a la cadena de valor de la fabricació de maquinària i equips, components i sistemes i subcontractació industrial.

Ens plau adjuntar la convocatòria del Grup d’exportació a França.

Aquesta acció consisteix en reunir un grup d’empreses (mínim de 3) que actuaran en aquest mercat per una durada inicial de 12 mesos, mitjançant l’actuació d’un gerent comercial especialitzat en la internacionalització a França i coneixedor del sector, que introduirà cada una de les empreses en el mercat francès.

Les despeses generades pel grup es reparteixen entre totes les empreses integrants i es comptarà amb un ajut a ACCIÓ, dins del Programa d’Internacionalització Agrupada 2015., que cobreix del 40 al 75% les despeses de funcionament del grup.

Consulteu la circular.

Podeu formalitzar la inscripció clicant aquí.

Cercador

image Banner – Reempresa Metall
image Banner – Club descomptes Energia
image Banner – Reconeixements
image Banner – Banco Santander
image Acció
image Banner – FC Formació