Informació Internacionalització Grup d’Exportació a Alemanya

Grup d’Exportació a Alemanya

Per a la cadena de valor de la fabricació de maquinària i equips, components i sistemes i subcontractació industrial.

Ens plau adjuntar la convocatòria del Grup d’exportació a Alemanya.

Aquesta acció consisteix en reunir un grup d’empreses (mínim de 3) que actuaran en aquest mercat per una durada inicial de 12 mesos, mitjançant l’actuació d’un gerent comercial especialitzat en la internacionalització a Alemanya i coneixedor del sector, que introduirà cada una de les empreses en el mercat alemàn.

Les despeses generades pel grup es reparteixen entre totes les empreses integrants i es comptarà amb un ajut a ACCIÓ, dins del Programa d’Internacionalització Agrupada 2015., que cobreix del 40 al 75% les despeses de funcionament del grup.

Consulteu la circular.

Podeu formalitzar la inscripció clicant aquí.